KARABÜK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

''1000 MESLEK LİSESİ SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUŞUYOR'' Projesi Kapsamında Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde Gerçekleştirilen Resim ve Müzik Yarışması İl Dereceleri Belirlendi

''1000 MESLEK LİSESİ SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUŞUYOR'' Projesi Kapsamında Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde Gerçekleştirilen Resim ve Müzik Yarışması İl Dereceleri Belirlendi

"Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören öğrencilerin, kendi bölgelerindeki Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri tarafından,  öğretmenleri rehberliğinde sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması boyutunda yapılan iki aylık çevrim içi (çevrimiçi) etkinlik  çalışmaları tamamlanarak Resim ve Müzik alanında ortaya çıkan eserler Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzde oluşturulan Seçici Kurul tarafından değerlendirilerek İl Dereceleri belirlendi.

 

Resim alanında Yapılan Değerlendirmede; 

Safranbolu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kerim MALAKÇI birinci, 

Karabük  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Eren KIR   ikinci,

Karabük Prof.Dr. Süheyl Ünver MTAL  öğrencisi Berru GÖKKAYA üçüncü oldu.

 

Müzik  alanında yapılan değerlendirmede;

Safranbolu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet ÖZKAN birinci, 

Karabük  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Korzay BALCI  ikinci,

Safranbolu Ahi Evran MTAL öğrencisi Emirhan MERAKLI üçüncü oldu.  

Müzik  alanında  İl 1. si olan   Mehmet ÖZKAN ve  Resim alanında   İl 1.si olan Kerim MALAKÇI Türkiye değerlendirmelerinde ilimizi temsil edeceklerdir. 

 

İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesinin İlimizde başarıyla yürütüldüğünü ifade ederek,  "1000 Meslek Lisesi sanatsal etkinliklerde buluşuyor, etkinlikleri kapsamında İlimizde iki ay boyunca çok verimli ve örnek çalışmalar yürütülmüştür, emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimiz ile çalışmalarda görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. '' dedi. 

31-05-202131-05-202131-05-2021

Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı No 6 78200 Merkez Karabük - (370) 412 67 48 (370) 412 22 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.