KARABÜK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

"1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor"



Millî Eğitim Bakanlığımızın "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" etkinlik programı ile ilgili tanıtım ve koordinasyon toplantısı  Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesinde gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ÖZDEMİR başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Safranbolu Milli Eğitim Şube Müdürü Enver AYATA, Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Tuncay YILDIZ, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamındaki okul müdürleri ile ilgili zümre başkanı öğretmenler katıldılar.

İki ay sürecek "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" etkinliği kapsamında Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören öğrencilere, kendi bölgelerindeki Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri tarafından,  öğretmenleri rehberliğinde sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması boyutunda yapılacak  çevrimiçi (online) etkinlik çalışmasıyla öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda  sanatsal faaliyetleri tanımaları ve sanatsal üretim yapabilecek düzeye gelmeleri planlanmaktadır. Konu ile ilgili yapılan toplantıda etkinlik programı, iş takvimi, ortaya çıkacak ürünlerin online platformlarda sergilenmesi, derecelendirilmesi ve ödüllendirilmesi konuları ile ilgili  planlama ve uygulama yol haritası konuları ele alındı.

25-02-2021

Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı No 6 78200 Merkez Karabük - (370) 412 67 48 (370) 412 22 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.