KARABÜK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Anaokulu ve İlkokulu Müdürleri ile Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Düzenlendi

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Anaokulu ve İlkokulu Müdürleri ile Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Düzenlendi

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER tarafından yüz yüze eğitime ilişkin yol haritasının açıklanmasının ardından İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, 1-3 Eylül günlerinde uyum eğitimleri gerçekleştirecek okul öncesi ve ilkokul müdürleri ile Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Erdal ÜNGÖREN ve Temel Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet KABADAYIN'nın da katıldığı toplantıda; 2021-2022 eğitim öğretim yılı hazırlıkları, okulların temizlik ve tertibi ile ilgili yapılan çalışmalar, ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı,  okul servislerinin denetimi, yönetim süreçleri, öğretmen ve personel ihtiyaçları, okullarımızın salgın sürecine uygun bir şekilde yüz yüze eğitim-öğretime hazır hale gelmesi için yapılan çalışmalar görüşüldü.

Toplantıda gündem maddelerine ilişkin tek tek açıklamalarda bulunan İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, 31 Ağustos tarihi itibariyle okullarda herhangi bir eksiklik olmaması noktasında uyarılarda bulundu. Ardından okul müdürlerinden okulların durumu ile ilgili bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, genel değerlendirmelerde bulundu.

Okulların yüz yüze eğitime hazır olduğunu kaydeden AKBAŞ,  "01 Eylül tarihi itibariyle özlem ile beklediğimiz öğrencilerimizi okullarımızda ağırlayacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Hijyen kuralları kapsamında okullarımızın tamamında her türlü tedbirler alındı. Okullarımıza ihtiyaç duydukları dezenfektan, maske, sıvı sabun ve tüm temizlik malzemeleri tedarik edilerek gönderilmiştir. Yeni eğitim öğretim yılına salgına karşı aldığımız tedbirlerle güvenle başlayacağız. Her şey kontrollü gidiyor. Biz sürekli sahadayız ve okullarımızı takip ediyoruz. Çalışmaları yerinde gözlemliyoruz. Velilerimizin içi rahat olsun. Bu hassas dönemde yöneticilerimiz bütün gayretiyle çalışıyorlar." ifadelerine yer verdi.

Konuşmasının sonunda İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, toplantıya katılan yöneticilerimize teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

23-08-202123-08-202123-08-202123-08-2021

Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı No 6 78200 Merkez Karabük - (370) 412 67 48 (370) 412 22 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.