KARABÜK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Sene Başı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Sene Başı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Sene Başı Bilgilendirme Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ başkanlığında, Şube Müdürümüz İkram YILMAZ' ın koordinatörlüğünde il geneli rehberlik öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Karabük Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı Şube Müdürümüz İkram YILMAZ'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Salgın Sürecinde Rehberlik Öğretmenlerin İşlevi, LGS ve YKS Sınav sonuçları değerlendirmesi, Hazır-Bulunuşluk Sınavı, Öğrencilere Rehberlik Hizmetleri gibi konuların işlendiği toplantıda gündem maddeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ;  rehberlik öğretmenlerinin çok önemli bir görev ifa ettiklerini, öğrencilerimizin ruhsal gelişimlerinin ileriki öğrenim ve tüm hayatlarını etkilediğini ve bu noktada da doğru bilgi ile doğru yönlendirmenin, güvenin çok özel bir yeri olduğunu ifade ederek öğrencilerimizin ders içi ve ders dışı faaliyetleri ve sınava hazırlık çalışmalarının planlaması ve yönlendirilmelerinde karşılaşacakları sıkıntıların tespit ve giderilmesinde rehberlik faaliyetlerinin önem arz ettiğini vurgularken, ilimizde akademik başarının artırılmasında, branş öğretmenleri kadar Rehberlik öğretmenlerine de büyük görevler düştüğünü belirtti ve bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştırmalarını istedi. Öğrencilerimizi akademik başarının yanında sosyal, kültürel, spor ve sanat gibi konularda gelişimlerini takip etmek, kendilerini keşfetmelerini desteklemek ve onları yönlendirmenin son derece önemli olduğunu vurguladı. 

İl Millî Eğitim Müdürümüzün konuşmasının ardından toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.

07-10-202107-10-202107-10-2021

Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı No 6 78200 Merkez Karabük - (370) 412 67 48 (370) 412 22 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.