KARABÜK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlıkları Başladı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlıkları Başladı

İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş başkanlığında Müdürlüğümüz Yöneticileri ile Haftalık Değerlendirme Toplantısı 24.06.2024 Pazartesi günü Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda; Ücretsiz Yaz Kursları, LGS ve  YKS Tercih Danışmanlığı, Okul/Kurumlardaki Bakım ve Onarım Çalışmaları ile Eğitim Yatırımları değerlendirildi.

Gündem maddeleri konularında değerlendirmelerde bulunan Akbaş; "

"Ücretsiz Yaz Kursları İçin Hazırlıklar Tamamlandı"

1 Temmuz itibarıyla ilkokul 2. sınıftan itibaren tüm kademelerdeki öğrenciler için "spor", "görsel sanatlar", "müzik" ve "bilişim" olmak üzere dört alanda ücretsiz yaz okulları başlıyor. Okullarımızda kurslar ile alakalı tüm programlar hazırlandı. Öğrencilerimizin yaz tatilini daha verimli ve eğlenceli geçirmelerine, çok yönlü gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz yaz kurslarına öğrencilerimizi bekliyoruz.  Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif anlamda verimli, eğlenceli, coşkulu etkinlikler ile dolu yaz tatili dönemi geçirmelerini hedefliyoruz.

"LGS ve YKS Tercih Danışmanlığı Başlıyor"

LGS ve YKS sonuçlarına göre ilimizde gösterilen başarının doğru bir şekilde devamını sağlayabilmek, lise tercihi yapacak öğrencilerimiz için profesyonel destek sağlamak ve öğrencilerimizi istek ve yeteneklerine göre doğru şekilde yönlendirmek amacıyla tercih danışmanlığı hizmeti okullarımızda oluşturulan destek noktalarında ve Rehberlik Araştırma Merkezimizde rehber öğretmenlerimiz tarafından verilecektir.

"Eğitimin Tüm Kademelerinde Kalite Odaklı Çok Boyutlu İyileştirmeler Yapılıyor."

Okulların daha güçlü, daha kaliteli ve değişen şartlara uyumlu hale dönüştürülmesi noktasında çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu doğrultuda yaptığımız eylem planı kapsamında bakım ve onarım ihtiyacı bulunan tüm okullarımızda çalışmalar ivedilikle başlaşdı.  İnşaatı tamamlanan Beşbinevler Şehit Cevdet Çay Ortaokulu ve Fevzi Çakmak Ortaokulu'nu ise yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açıyoruz.

Göz aydınlığı öğrencilerimiz için Karabük Eğitim Ailesi olarak çalışmalarımızı "Hep Daha İleriye" şiarıyla devam ettireceğiz." dedi.

Konuşmasının sonunda İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş, toplantıya katılan yöneticilerimize teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı No 6 78200 Merkez Karabük - (370) 412 67 48 (370) 412 22 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.