KARABÜK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 Bilim Fuarı Şenliği Açılışı

4006 Bilim Fuarı Şenliği Açılışı

Bakanlığımız ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)’ın ortaklaşa hazırladığı 4006 Bilim Fuarları kapsamında ilimiz Merkez Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı 4006 Bilim Fuarı Şenliği sergisi açılışı Vali Yardımcımız Sayın Abdullah ACAR, Garnizon Komutanımız Kd. Alb. Sayın Samit TOKMAK, İl Emniyet müdürümüz Sayın Serhat TEZSEVER. İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ali KÖSE, Maarif Müfettişleri Başkanımız Sayın Mustafa ŞAHİN, İl Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nevzat AKBAŞ, okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla yapıldı.

Bilim Fuarı Şenliğinde Fizik, kimya, biyoloji, matematik, tarih, coğrafya, din kültürü, İngilizce ve almanca branşlarında 22 öğretmen ve Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 35 eser sergilendi. Şenlik kapsamında sergilenen eserler 9-11 haziran tarihleri arasında Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Spor Salonunda gezilebilecek.

Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı No 6 78200 Merkez Karabük - (370) 412 67 48 (370) 412 22 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.